עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

שולח המתכון: שרה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: מתכוני שבועותעוגות מיוחדות

עוגת קרמבו מעולה, מתאימה לתבנית 50X20

בצק:
כוס מים
3 כפות קקאו
כוס סוכר
100 גר' שוקולד מריר

להביא לרתיחה.
להוסיף 1 יח' מרגרינה.
כשיתקרר להוסיף צהוב של ביצה
ו- 1 וחצי כוסות קמח תופח.

לאפות כ-20 דקות.

קרם:
6 חלבונים להקציף עם
כוס סוכר
ו-1 פודינג וניל.

לשים הקרם על הבצק כשהוא חם ולאפות עוד 10 דקות
עד לקבלת גוון צהבהב.
להוציא מהתנור ולפרוס לריבועים ולהשאיר בתבנית (או להעביר לגביעי נייר (מנג'טות)).

זיגוג:
5 כפות קקאו
7 כפות סוכר
6 כפות מים
100 גר' שוקולד מריר

להמיס החומרים על האש-
להוסיף 1/2 חב' מרגרינה ולערבב.
לשפוך על הריבועים שהתקררו.