עוגת ביזה שוקולד

עוגת ביזה שוקולד

שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: עוגות ביזהעוגות מיוחדותעוגות שוקולדשוקולד

עוגת הביזה שוקולד המיוחדת של ריטה. מתוקה נורא ושווה על מאמץ

בצק:
להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר.
להוסיף 2 כפות קקאו ואחר-כך לערבב ביד עם 150 גר' אגוזים- חתיכות גדולות.
לשים בתבנית גדולה. לאפות בחום של 150 מעלות בערך שעה וחצי.

קרם:
2 כפות קקאו
5 כפות סוכר
2 כפות מים

לבשל הכול, ולערבב כל הזמן.
להוסיף לזה 100-200 גר' חמאה,
4 חלמונים אחד אחד,
כף קוניאק.
לערבב כל הזמן.

למרוח את הקרם על הבצק האפוי כשהוא קר.
לחתוך את העוגה ל-3 חלקים שווים
ולשים אחד על השני. (3 שכבות).
לשמור במקפיא.