עוגת ביזה אוסטרלית

עוגת ביזה אוסטרלית

שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עוגות ביזה

עוגת ביזה מעולה

4 חלבונים, להקציף עם כוס סוכר.
להוסיף 1 כפית חומץ, קצת מלח וכפית רום.
עדיין מקציפים...
להוסיף חצי כוס סוכר מעורבב עם כף של קורנפלור.
לשים את זה על נייר פרגמנט מרוח בחמאה כשהוא בתבנית עגולה 26 ס"מ.
ולתנור לחום של 150 מעלות כ-שעה.
להשאיר את זה להתקרר בתנור.

כשזה מוכן וקר, להפוך על צלחת הגשה, ולהוריד את נייר הפרגמנט.
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות אבקת סוכר לשים מעל העוגה.