עוגת סולת

עוגת סולת

שולח המתכון: לאה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עוגות יבשות

עוגת סולת יבשה וטעימה, מוגשת יפה

1 תפוז עם קליפה + כוס סוכר לטחון בבלנדר.
3 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס (או קמח רגיל)
1 כוס שמן קנולה
1 כוס גבינה למריחה 5 אחוז (או כוס מים)
קצת מלח

לערבב הכל בבלנדר. לשים בתבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום של 170 עד שמזהיב.

סירופ:
1 כוס מים
1 כוס סוכר

לבשל, וכשחם והסוכר נמס לשפוך על העוגה החמה.

הגשה:
1. על פרוסת עוגה אפשר לשים פרפה חלבה ועלי נענע.
2. לפזר שקד על כל פרוסה.