כבד קצוץ

כבד קצוץ

שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: עוף

כבד עוף קצוץ וטעים נורא שדודה ריטה מכינה בחגים

חומרים:
1 קילו כבד עוף
2 בצלים גדולים או יותר לפי הטעם
3 ביצים קשות
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
להרתיח מים ולהכניס את הכבד כשהוא שלם כמה דקות רק עד שאין דם (כ5 דקות) והכבד מקבל גוון אחיד ולסנן מהמים.
לתת לזה קצת להתקרר, בינתיים לטגן את הבצלים.
דרך מכונת בשר להעביר את הכבד ואת הביצים, להוסיף את המלח והבצל לתערובת ולערבב.
להעביר פעמיים דרך מכונת בשר כדי שיהיה מרקם אחיד.
במידה ורוצים להקפיא את הכבד הקצוץ, אפשר לפצל אותו לתבניות פלסטיק קטנות כך שתוכלו בכל פעם להוציא קצת וזה עדיין ישאר טרי וטעים.