פשטידת תפוח-אדמה וחצילים

פשטידת תפוח-אדמה וחצילים

שולח המתכון: פנינה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: פשטידות

פשטידת תפוח-אדמה וחצילים בשרית

מצרכים:
2 בצלים לפרוס לעיגולים ולשים על תבנית משומנת מראש.
2 עגבניות לפרוס לעיגולים ולשים על הבצל שבתבנית.
7 תפוחי אדמה, להוריד הקליפה, לחתוך לעיגולים ולתגן.
2 חצילים (עם הקליפה) לחתוך לעיגולים ולתגן לחוד.
1/2 ק"ג בשר טחון.
לתגן בצל, להוסיף הבשר ולתבל. ניתן להוסיף גם קינמון וצנוברים לבשר.
את המוצרים יש לשים בתבנית ע"פ הסדר הבא:
בצל
עגבניות
תפוח-אדמה
חצילים
בשר
תפוח-אדמה
חצילים

למעלה:
1 קופסת רסק עגבניות, מים, תבלינים
,סוכר, טבסקו.
על זה רוטב בשמל (50 גר' חמאה,23 כפות קמח,1 וחצי כוסות חלב).
כשהפשטידה מכוסה לאפות אותה (בפיירקס גדול) בתנור כשעה.
להוריד הכיסוי ולהשאיר עוד 15 דקות להשחמה.