לחם זיתים

לחם זיתים

שולח המתכון: מור.ז
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: לחמים ולחמניות

לחם זיתים פשוט ומהיר לעשייה.

1 קג קמח לבן
3.5 כוסות מים
1/4 כוס שמן זית
1 כף שטוחה מלח
2 כוסות זיתים מגולענים וקצוצים
3 כפות אורגנו טרי קצוץ
1 כפית שום כתוש
1 שמרית

לשים את הקמח בקערה, להוסיף את השמרים, המים ושמן הזית.
להוסיף את הזיתים, האורגנו, השום, המלח ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
להשהות את הבצק לשעה בצד.
ליצור ככרות בגודל הרצוי ולהמתין שעה נוספת.
לאפות בחום של 200 מעלות כ30 דקות בתנור שחומם מראש.