זיתים שחורים בבצק

זיתים שחורים בבצק

שולח המתכון: סופה.א
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: בצקים למילוימתאבנים

מנה מלכותית, טעימה ומנצחת, ששווה את כל ההשקעה. מתאימה להגשה כמנה ראשונה.

זיתים שחורים, שלמים, בלי חרצנים

בצק:
1 קמח תופח
1 מרגרינה
1 אשל

לערבב את כל חומרי הבצק.

לחלק את הבצק ל2 חלקים:
חלק ראשון לרדד דק.
לפזר זיתים ממעל (עם רווחים ביניהם).
חלק שני לרדד דק ולכסות איתו את הזיתים.
כל זית שבולט מהבצק יש להפריד מהשאר ולהדק מהצדדים. (כך שכל זית יהיה מכוסה בבצק).
לטבול כל אחד בסומסום ולאפות בתנור שחומם מראש עד שמתקבל גוון זהוב.