קציצות ברוטב פטריות (טפטלי)

קציצות ברוטב פטריות (טפטלי)

שולח המתכון: אביבה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: בקרהודועוףקציצות

מתכון קציצות ברוטב שונה ומרענן של פטריות

לבשל קציצות במים + אבקת מרק בטעם עוף כ 20-30 דקות.
אפשר להקפיא את הקציצות לאחר בישול.
להכין רוטב:
מטגנים הרבה בצל, קופסת פטריות + רוטב פטריות + כוס חלב + שמנת מתוקה.
לבשל על אש קטנה עד לקבלת רוטב סמיך.
מסדרים את הטפטלי בכלי שאפשר להכניס לתנור, לשים עליהם את הרוטב ולחמם בתנור לפני ההגשה.
אפשר להגיש עם אורז בצד.