דג סלמון בברנדי

דג סלמון בברנדי

שולח המתכון: שמעון.ש
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: דגים

מתכון יחידי של סלומון ברוטב ברנדי

1 ק' דג להפשיר במשך יממה במקרר.
להוריד עור ועצמות.
לעשות תערובת 60 גר' (3 כפות) מלח גס, 60 גר' סוכר ו-30 גר' פלפל גרוס גס.
לשים דג בכלי שטוח כאשר לפני כן- שמים על התחתית קצת מהתערובת.
את יתרת התערובת לשים על הדג מלמעלה ולשפוך לשם ברנדי.
לשים על זה משקולת של קילו (שיהיה לחוץ).
להחזיק ככה יממה וחצי במקרר.
מוציאים, מורידים את התערובת מהדג, חותכים ואוכלים.