עיגולים פריכים עם תמרים

עיגולים פריכים עם תמרים

שולח המתכון: רחל מהמטוס
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: מתאבנים

קינוח טעים ואישי

בצק:
1 קג' קמח רגיל
3 חבילות מרגרינה רכה
1 כף אבקת סוכר
1/2 חבילת אבקת אפייה
ללוש ולהשאיר "לנוח" מכוסה ניילון. (לא לשים במקרר)

לחלק ל-60 חלקים

מילוי:
500 גר' תמרים מעוכים (ללא חרצנים)
קצת שמן (לדלל),

לחלק ל-60 חלקים גם כן.
כל חלק מהבצק, למעוך על היד, לשים בתוכו המילוי, לסגור ולגלגל בצורת עיגול.
לשים כל כדור כזה בתבנית ולאפות.
(לא לתת לו להשחים, הגוון צריך להיות בהיר).
כשיתקרר- לפזר אבקת סוכר.