חפש מתכון
שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
דגים
מוס סלומון להגשה כמנת פתיחה
360 גר' סלמון מעושן (אפשר שאריות)
1 כף מיץ לימון
1 בצל קטן חתוך לרבעים
1/2 כפית מלח לשים בסוף
1/2 כפית פלפל
1 שמנת חמוצה
4 כפות מיונז או 100 גר' חמאה
קצת קטשוף
הכל במג'ימיקס.
18 גר' ג'לטין + רבע כוס מים קרים ורבע כוס מים רותחים.
לערבב, להוסיף למיקסר ,איפה שהדג נמצא, לכמה שניות נוספות.
בתבנית של אינגליש-קייק לשים נייר נדבק, עליו או קוויאר שחור סינטטי (לא חובה)
לשפוך את המוס לתבנית ולהקפיא.
להוציא מהפריזר כחצי שעה לפני ההגשה
תגיות:
בצלים,
ג'לטין,
דג,
דג סלמון,
דג סלמון מעושן,
מיונז,
מיץ לימון,
קוויאר,
קטשופ,
שמנת חמוצה,