חפש מתכון
שולח המתכון: דורה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
בצקים למילוי
, בקר
, כיסונים
מתכון טעים טעים, למתאים לארוחות בשריות וארוחות חג
להרתיח בכערה 2 כוסות מים עם שתי כפיות מלח.
להוריד מהאש, לשים חצי מכמות של 3/4 קילו קמח ו50 גר' מרגרינה.
כשזה יתקרר, להוסיף ביצה ולהשאיר לשעתיים במקרר.
להוציא אחרי שעתיים להוסיף את שארית הקמח שנותר, ולרדד את הבצק. (לא כל-כך דק).
לחתוך עם כוס עיגולים מהבצק או לעשות מרובעים, ולשים על כל אחד מילוי ולסגור.
מילוי:
בשר טחון, בצל חתוך לחתיכות קטנות, מלח ופלפל.
לבשל במים (או מרק).
תגיות:
ביצים,
בצלים,
בצק,
בקר,
מרגרינה,
פילמני,
קמח,