Empanados

חפש מתכון

חפש








כיסונים / פילמני / קרפלך

כיסונים / פילמני / קרפלך

שולח המתכון: דורה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: בצקים למילויבקרכיסונים

מתכון טעים טעים, למתאים לארוחות בשריות וארוחות חג

להרתיח בכערה 2 כוסות מים עם שתי כפיות מלח.
להוריד מהאש, לשים חצי מכמות של 3/4 קילו קמח ו50 גר' מרגרינה.
כשזה יתקרר, להוסיף ביצה ולהשאיר לשעתיים במקרר.
להוציא אחרי שעתיים להוסיף את שארית הקמח שנותר, ולרדד את הבצק. (לא כל-כך דק).
לחתוך עם כוס עיגולים מהבצק או לעשות מרובעים, ולשים על כל אחד מילוי ולסגור.
מילוי:
בשר טחון, בצל חתוך לחתיכות קטנות, מלח ופלפל.

לבשל במים (או מרק).


תגיות: ביציםבצליםבצקבקרמרגרינהפילמניקמח

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית