muffins

חפש מתכון

חפש








טורט ביזה

טורט ביזה

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: עוגות ביזהעוגות מיוחדות

טורט ביזה היא עוגה טעימה שעומדת בפני עצמה בכל אירוע. מומלצת מאוד.

1. בצק:
להוסיף 5 חלבונים עם כוס סוכר ולשים בתבנית .
(לשמן תבנית, לשים נייר אלומיניום או פרגמנט ולשמן אותו היטב.)
לאפות בחום של 150 מעלות כשעה ורבע.

2.בצק:
1.5 כוס קמח תופח
3/4 מרגרינה
2 צהוב של ביצה
כ10-15 דקות לחום של 180 מעלות.

קרם:
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כפית נס קפה

ציפוי: (שוקולד) (אפשרי)
1.5 כפות חלב
2 כפות סוכר
על האש ואחר-כך:
50 גר' חמאה
2 כפות קקאו או 1.5 כפות קקאו וקצת שוקולד מריר

הוראות הכנה:
לאחר הכנת הבצקים בתנור, וכשהקרם מוכן:
בתבנית שמים את שכבת הבצק מס' 2, עליה מורחים את הקרם ומלמעלה את הבצק מס'1.
במידה ומחליטים לעשות ציפוי (לא חובה, זה טעים נורא גם בלי ציפוי) אז מטפטפים אותו מעל הביזה.


תגיות: אבקת נס קפהביציםמרגרינהעוגותקמח תופחשמנת מתוקה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית