hotdog

חפש מתכון

חפש








מרק עדשים

מרק עדשים

שולח המתכון: צילה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: מרקים

מרק עדשים טעים ומשביע עם קוביות תפוחי אדמה

מצרכים:
1 בצל גדול
2 גזרים
2 תפוחי אדמה (לא חובה)
1 שורש פטרוזיליה
רבע שורש סלרי + עלים (לא חובה)
1.5 כוס עדשים
מלח (לפי הטעם)
תבלין חווייג' למרק (לפי הטעם, בערך כף שטוחה)
פלפל שחור גרוס (לפי הטעם, בערך כפית שטוחה)
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם
כורכום לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. לקחת סיר רחב.
2. לחתוך בצל לחתיכות קטנות.
3. בסיר לטגן את הבצל עד לקבלת גוון צהבהב
4. לחתוך במקביל את הסלרי לחתיכות קטנות ולהוסיף לבצל
5. לחתוך את השורש לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר.
6. בינתיים לחתוך את הגזרים לקוביות.
7. להוסיף את הגזרים לסיר עם הבצל.
8. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ולהוסיף לסיר.
9. להוסיף את העדשים.
10. להוסיף מים רותחים שיכסו את כל הירקות ועוד קצת.
יש לבדוק מידיי פעם שהמים לא נגמרים, ולהוסיף מים רותחים בהתאמה.
11. להוסיף את התבלינים ולבשל הכל ביחד עד שכל הירקות רכים.
12. לטעום ולהוסיף מלח, חווייג' ופלפל בהתאם.


תגיות: בצליםגזריםמרקעדשיםשורש פטרוזיליהתפוחי אדמה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית