חפש מתכון
שולח המתכון: אביבה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
מאפינס
, מתכוני שבועות
כ-24 יחידות של מאפינס גבינה מלוחים שמתאימים להגשה בכל אירוע.
בצק:
1 מרגרינה רכה
1 גבינה לבנה
2.5 כוסות קמח תופח
1/3 כוס שמן
לערבב את כל חומרי הבצק ולהכניס למקרר ל12 שעות.
לאחר מכן, לחלק את הבצק ל2. מכל חלק להכין 2 נקניקיות, וכל נקניקיה לחלק ל6.(סכ"ה 24).
להכין את המילוי:
2 קופסאות גבינה לבנה
3 ביצים
2 כפות קמח תופח
250 גר' גבינת קשקבל
מלח
שמיר
להניח את 24 חתיכות הבצק על 2 תבניות מפינס.
לערבב את כל חומרי המילוי יחד, ולשים על הבצק שבתבניות המאפינס.
להכניס לתנור לחום של 180 מעלות.
תגיות:
ביצים,
גבינה לבנה,
גבינת קשקבל,
מרגרינה,
קמח תופח,
שמיר,
שמן,