orangeSoup

חפש מתכון

חפש








פשטידת כרוב

פשטידת כרוב
צילום: עינת גוטמן

שולח המתכון: סופה.א
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עצלניםפשטידות

פשטידת כרוב טעימה מאוד ופשוטה נורא להכנה

חומרים:
3-4 ביצים
1 אשל
1 קופסת (מאשל) של מיונז
1 כוס קמח תופח
1/2 ראש כרוב חתוך
הרבה שמיר (חצי חבילה)
בצל ירוק (לא חובה)
מלח
סומסום

לערבב יחד את הביצים, האשל, המיונז והקמח עד לקבלת עיסה אחידה.

לחתוך את הכרוב לחתיכות קטנות, להוסיף מלח ולמעוך ביחד כדי שהכרוב יספוג את המלח. (המלח מרכך את הכרוב).
להוסיף את הכרוב לתערובת הבצק.

לקצוץ את השמיר ולהוסיף לתערובת הבצק.

לחתוך בצל ירוק לחתיכות קטנות ודקות ולהוסיף לתערובת הבצק.

לערבב יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
לשמן תבנית פיירקס ולשפוך את הבצק לתוכה.
לפזר מעל כמות נדיבה של סומסום ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות עד שמתקבל גוון זהבהב.


תגיות: ביציםבצל ירוקיוגורטכרובמיונזפשטידותקמח תופחשומשוםשמיר

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית