Egrols

חפש מתכון

חפש








פצפוצי אורז

פצפוצי אורז

שולח המתכון: דוד חוה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: קינוחים

פצפוצי אורז עם חלבה, דבש ושאר דברים טובים

150 גר' חלבה מפוררת
1/4 מרגרינה או 1/2 חמאה
3 כפות דבש
2 כפוץ סוכר חום
1 כפית נס קפה (אופציונלי)
3 כוסות פצפוצי אורז
50 גר' שומשום
להמיס את החמאה, הדבש, הסוכר והחלבה ולהוסיף לתערובת את פצפוצי האורז.
לשטח את הכל בתבנית משומנת (ללחוץ חזק כדי שיהיה דחוס).
לקלות שומשום ולפזר מעל.
כשמתקרר, לחתוך לריבועים.

לציפוי:
2 שוקולד מריר
1/4 מרגרינה או 1/2 חמאה
כפית וניל

להמיס הכל ולשפוך כשזה חם.


תגיות: אבקת נס קפהדבשונילחלבהחמאהמרגרינהפצפוצי אורזשומשוםשוקולד מריר

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית