cheese

חפש מתכון

חפש








רוגלך מתוקים

רוגלך מתוקים

שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: מתכוני שבועותקינוחיםרוגעלך

רוגלעך מתוקים אפויים ויפים

בצק:
לערבב יחד 1 קילו קמח רגיל ו50 גרם שמרים

4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות סוכר
6 כפות שמן
1 ורבע כוסות מים חמים

לחוד:
2 חבילות מרגרינה בטמפ' החדר.

הכל, חוץ מהמרגרינה, במיקסר.
כשהכל מעורבב לחלק ל8 חלקים. לרדד כל חלק ולמרוח ב1/4 חבילת מרגרינה.
לקפל כמו מעטפה ולמקרר.
למחרת לרדד לעיגול, לחלק כל עיגול ל12 קונוסים, ולגלגל מהחלק הרחב אל החלק הקצר (בצורת רוגלך). למרוח בביצה טרופה ולאפות בטמפ' 180 מעלות.
כשהם חמים לטבול ברוטב חם העשוי מ:
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
תמצית וניל
תמצית רום.

אפשר לעשות חצי מנה.


תגיות: ביציםונילמרגרינהסוכר ונילקמחרוגלךרוםשמןשמרים

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית