Empanados

חפש מתכון

חפש








תפוח אדמה ברוטב שמנת פטריות

תפוח אדמה ברוטב שמנת פטריות

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: מתאבניםמתכוני שבועותתפוחי אדמה

פרוסות תפוחי אדמה דקיקות אפיויות בתנור עם רוטב שמנת ופטריות, קצת צנוברים פשוט מעדן

5-6 תפוחי אדמה
1 שמנת לבישול
1 רוטב פטריות משקית
1 כף אבקת מרק פטריות (לא חובה)
6-7 פטריות טריות
חופן צנוברים
בצל מטוגן
כפית שטוחה מלח

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות.
מפזרים על תבנית ששומנה מראש (כשאחד מסתיר את קודמו).

בינתיים מכינים את הרוטב:
מערבבים את השמנת, רוטב הפטריות, אבקת המרק, הבצל המטוגן והמלח.
אם יש גושים ניתן גם לבשל את הרוטב עד לקבלת נוזל אחיד.
שופכים את הרוטב על תפוחי האדמה.
חותכים את הפטריות לפרוסות ומפזרים מעל.
בנוסף, מפזרים מעל את הצנוברים.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
אם תפוחי האדמה השחימו אך הם עדיין לא רכים, יש להנמיך את טמפרטורת התנור.
לא לדאוג כשהרוטב נראה כאילו שהוא התייבש. זאת רק השכבה העליונה, מבפנים הוא רך וטעים.


תגיות: בצליםמרק פטריותפטריותצנובריםרוטב פטריותשמנת מתוקהתפוחי אדמה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית