Egrols

חפש מתכון

חפש








המבורגר סוף

המבורגר סוף

שולח המתכון: אמיר
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: בקר

המבורגר סוף - בסגנון מוזס הארט

רכיבים:
400גר' צוואר טלה קצוץ דק רצוי ידני או טחינה גסה.
600 גר' עגל קצוץ דק או טחינה גסה
(אם אין, אפשר להוסיף בשר בקר קצוץ טרי כמו מה שאני עשיתי ואפשר לבקש בשר קצוץ עם בקר וכבש מעורבב)

בצלים
צנוברים
כוסברה
פטרוזיליה
2כפות קטשופ (עדיף קטשופ אוסם מכיוון שהוא קצת מתקתק)
כף אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור גרוס גס אפשר להוסיף גם קמצוץ פלפל אנגלי טחון
קמצוץ אגוז מוסקט.
שמן
2 כפיות אבקת סודה לשתיה

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עם שמן, שהבצל מוכן מוסיפים לזמן קצר את הצנוברים לטיגון קצרצר.
שמים בקערה את הבשר,מוסיפים 2 כפות שמן, מוספים את הבצל עם צנוברים המטוגנים, נוסיף קצת פטרוזיליה קצוצה וכוסברה קצוצה ואת כל התבלינים ואת הקטשופ ומערבבים בקערה עד קבלת עשייה אחידה, מכסים בניילון נצמד ושולחים למקרר כשעה. מוציאים מהמקרר ויוצרים קציצות. כל מה שנשאר זה לשים על האש ולאכול.

הערות חשובות:
- לא לשים מלח על ההמבורגר לפני ששמים על האש כי זה מוציא את כל הנוזלים.
- אש בינונית
- לא למעוך את ההמבורגר כי זה מוציא את הנוזלים.

כדי שההמבורגר יהיה מושלם אפשר:
- לקנות לחמניות להמבורגר
- מלפפון חמוץ
- פרוסת עגבניה
- בצל חתוך לעיגולים
- חסה
- פטריות שחוממו מראש מטובלות בסויה ודבש
- קטשופ
- מיונז
- צ'יפס ליד


תגיות: אגוז מוסקטבצליםבקרחסהכוסברהמיונזמלפפונים חמוציםמרק עוףסודה לשתיהעגבניותפטרוזיליהפטריותפלפל אנגליצנובריםקטשופשמן

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית