chickenRings

חפש מתכון

חפש








רולדת פטריות

רולדת פטריות

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: בצקים למילוימתכוני שבועותפשטידות

רולדת פטריות שנחטפת.

1 חבילת בצק עלים

מילוי:
3 בצלים גדולים
2 חבילות פטריות טריות
4 ביצים
2 כפות אבקת מרק פטריות
מעט מים (כרבע כוס, אולי אפילו פחות)
מעט מלח (לא חובה, טעים גם בלי)

הכנת המילוי:
1. חותכים את הבצלים לרצועות קטנות.
2. מטגנים את הבצלים עד להצהבה.
3. בינתיים חותכים את הפטריות לחתיכות קטנות.
4. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
5. בינתיים מכינים את קערה א: 3 ביצים וחלבון אחד.
6. בינתיים מכינים את קערה ב: מרק פטריות, מלח ומים רותחים.
7. כשהפטריות והבצל מוכנים, מוסיפים את תערובת הביצים.
8. מוסיפים את תערובת אבקת המרק.
9. מבשלים על אש קטנה עד שנהיה סמיך כמו דייסה.
10. בודקים שטעים ונותנים לתערובת להתקרר. (אם רוצים ממליחים).

הכנת הרולדה:
1. בינתיים מחממים תנור לטמפרטורה של 180-200 מעלות.
2. פורסים את הבצק ל4 חלקים שווים.
3. כל חלק מרדדים, שמים עליו את המילוי לאורכו וסוגרים לרולדה.
4. מערבבים את החלמון שנשאר עם כפית מים.
5. מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה,
6. מניחים את הרולדות בתבנית ומורחים עליהם את החלמון.
6. עושים כמה חריצים עם מזלג.
7. אופים בתנור עד לקבלת גוון חום.
8. בתאבון :-)


תגיות: ביציםבצליםבצקבצק עליםמרק פטריותפטריותרולדהשומשום

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית