Egrols

חפש מתכון

חפש








סלמון

סלמון

שולח המתכון: אביבה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: דגים

סלומון מטוגן ברוטב שמנת מתוקה, חרדל ושום

6 פרוסות דג ללא עצמות, לשים מלח ופלפל ולהשאיר לכ-1/2 שעה
ולייבש לפני טיגון עם מגבת נייר.
על המחבט של סטייקים למרוח שמן ולטגן דג מכל צד 6 דקות על אש בינונית.

רוטב:
להמיס 30 גר' חמאה על מחבט. להוסיף שני שיני שום כפית חרדל, 1/2 חבילה שמנת מתוקה, לכבות, להוסיף אגוזי מלך (חצאים) ולשפוך על הדגים את הרוטב.


תגיות: אגוזי מלךדגדג סלמוןחמאהחרדלשוםשמנת מתוקה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית