חפש מתכון
שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
ירקות מאודים
, סלטים
חצילים ברוטב טחינה, שום וקצת צ'ילי. טעים אש
2 חצילים לקלף ולחצות לאורך (ולהשאיר קצת מהזנב).
לבשל על אדים כ20 דקות, להוציא, להוריד את הזנב, לחצות ולפרוס לאצבעות.
לסדר יפה על צלחת הגשה.
רוטב:
3 כפות מיץ לימון, 1 כפות שמן שומשום, 2 כפות טחינה גולמית, כף ג'ינג'ר קצוץ, 3 כפות רוטב סויה, 2 שיני שום, פלפל, קצת רוטב צ'ילי.
לשפוך את הרוטב על החצילים ולפזר למעלה בצל ירוק ושומשום שחור.
תגיות:
בצל ירוק,
זנגוויל,
חצילים,
טחינה,
מיץ לימון,
רוטב,
רוטב סויה,
רוטב צ'ילי,
שום,
שומשום,
שומשום שחור,
שמן,