cupCakes

חפש מתכון

חפש








סלט טונה אדום

סלט טונה אדום

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: דגיםסלטיםסלטים מבושלים

סלט טונה שאני מאוד אוהבת כשאמא עושה. ניתן למרוח על לחם או לאכול סתם ככה כתוספת

2 קופסאות טונה (רצוי שמן)
2 קופסאות רסק עגבניות
2 בצלים
פלפל אדום
3/4 כוס מים
מלח
פלפל
שום
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן לטיגון
1-2 כפות קטשופ (לא חובה)

חותכים בצל לחתיכות קטנות ומטגנים.
פורסים את הפלפל לחתיכות קטנות ומוסיפים לבצל, ממשיכים לטגן.
מוסיפים את הטונה כשהיא סחוטה מהנוזלים, רסק עגבניות ומים.
מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים על אש קטנה בסיר חצי סגור עד שהכל נהיה רך.

בסוף ,כשמכבים, אפשר להוסיף כף חומץ.


תגיות: בצליםגמבותדג טונהפפריקה מתוקהקטשופרסק עגבניותשוםשמן

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית