icecream

חפש מתכון

חפש








אמפנדוס

אמפנדוס

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: בצקים למילוימתאבנים

מתכון ארגנטינאי מנצח של אמפנדוס, בצק ממולא בשר וצימוקים

1 שקית (או כוס) צימוקים לבנים
1 קג' בשר בקר
4-6 בצלים גדולים
20 זיתים ירוקים
1 רסק עגבניות
2 כפיות סוכר
מלח
פלפל
2 ביצים קשות

אפשרי:
תירס
גמבה

משרים את הצימוקים כשעה במים. מחליפים את המים מדי פעם.

מטגנים את הבשר ומוסיפים את הבצלים כשהם חתוכים קטן.
כשהבצל נהיה שקוף מכבים את האש.

בינתיים חותכים את הביצים לקוביות ואת הזיתים לפרוסות.

מוסיפים את הצימוקים שהשרנו קודם עם הסוכר, המלח, הפלפל, הביצים, הזיתים והרסק.

לערבב הכל בזהירות שלא לפורר את הביצים.
למלא את העיגולים של הבצק, לסגור ולאפות כ20 דקות בחום של 200 מעלות.

אפשר להוסיף תירס וגמבה, אבל אז ללא צימוקים.


תגיות: ביציםביצים קשותבצליםבצקבקרגמבותזיתיםצימוקיםרסק עגבניותתירס

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית