Empanados

חפש מתכון

חפש








פרוסות אננס

פרוסות אננס
צילום: עינת גוטמן

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: לחמים ולחמניותמתאבניםעצלנים

פרוסות אננס מהירות ופשוטות, מתאימות לכל סוג אירוח. חטיפים קטנים לאורחים לפני שהמנה העיקרית יוצאת החוצה.

1 באגט
250 גר גבינה צהובה או גבינה צהובה מגורדת
250 גר פסטרמה
חצי כוס מיונז
חבילת אננס פרוס לחתיכות משימורים

מכינים תנור לחום בינוני.
חותכים את הבאגט לפרוסות עגולות בקוטר אצבע וחצי.
על כל פרוסה שמים:
שכבה דקה של מיונז
שכבת אננס
שכבת מיונז
1/4 פרוסת פסטרמה
1/4 פרוסת גבינה צהובה / מעט גבינה מגורדת


מכינים תבנית אפייה, מרפדים בנייר אפייה, שמים מעל את הפרוסות ומכניסים לתנור עד שמשחים.

הערה:
לארוחה כשרה / חלבית / צמחונית אפשר לוותר על הפסטרמה.


תגיות: אננסבאגטגבינה צהובהמיונזפסטרמה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית