waffles

חפש מתכון

חפש








לזניה

לזניה
צילום: עינת גוטמן

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: איטלקימתכוני שבועותפשטידות

מתכון הלזניה האהובה שנעלמת מהתבנית בכל פעם מחדש

חומרים:
עלי לזניה
2-3 רסק עגבניות (מהסוג השטוח)
שלושת רבעי כוס מים
2 שיני שום
כפית מלח
פלפל- לפי הטעם
2 חבילות קוטג' (רצוי 9 אחוז שומן)
2 ביצים
גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:
מכינים 2 קערות באופן הבא:

קערה אחת:
רסק עגבניות, מים, שום, מלח ופלפל.

קערה שנייה:
קוטג' וביצים.

לוקחים תבנית:

1. מפזרים עליה שיכבה אחידה של עלים, מבלי שיעלו אחד על השני.
2. מורחים מלמעלה את חצי מתערובת הקוטג'
3. מורחים מלמעלה את חצי מתערובת רסק העגבניות.
4. מפזרים מלמעלה מעט גבינה צהובה מגורדת (ממש קצת, לפזר שכבה אחידה)
וחוזרים על 4 השלבים הללו פעם נוספת.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ180 מעלות בערך 40 דקות או עד שהגבינה מקבלת גוון חום צהבהב והלזניה מקבלת צורה של גלים.


תגיות: ביציםגבינה צהובהלזניהעלי לזניהקוטג'רסק עגבניותשום

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית