Egrols

חפש מתכון

חפש








בצק לרולדה או פחזניות

פחזניות
צילום: עינת גוטמן

שולח המתכון: ברכה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: בצק עליםבצקים למילוי

בצק לרולדת פטריות הכי טעימה שיש, או לפחזניות מתוקות. טובה לכל סוג אירוח.

4 כפות גדולות קמח רגיל
100 גר' חמאה
2 כוסות חלב
5 ביצים להפריד חלבונים וחלמונים.

לשים בסיר את הקמח עם החמאה ולערבב לאט לאט. להוסיף חלב.
כשיתקרר להוסיף לזה את החלמונים.
להקציף לחוד 5 חלבונים ולהוסיף גם אותם לאט לבצק.
בתבנית למרוח חמאה, ולשים לתנור לחום של 150 מעלות עד שיזהיב.

כשבצק קצת יתקרר למרוח בשמנת כמעט שלמה, להשאיר קצת די לשים למעלה.
200 גר' גבינה צהובה (להשאיר קצת לשים למעלה)
בצל מטוגן + פטריות

לגלגל את הרולדה ומלמעלה עוד פעם שמנת וגבינה צהובה.


תגיות: ביציםבצליםבצקגבינה צהובהחלבחמאהפחזניותפטריותקמחרולדהשמנת חמוצה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית