brokenEgg

חפש מתכון

חפש








שושנות / רוגלך מתוקים

שושנות / רוגלך מתוקים

שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: מתכוני שבועותקינוחיםרוגעלך

מתכון לשושנות או לרוגעלך מתוקים

בצק:
200 גר' מרגרינה מחמאה (רכה)
2 צהוב של ביצה
1/2 כוס שמנת
2 כפות חומץ
2 כוסות קמח רגיל

לשים לשעה למקרר.

מילוי:
1 כוס סוכר
2 חלבונים

להקציף

לחלק הבצק ל-6 חלקים.
כל חלק לרדד ולפתוח לעלה.
צורה לרוגלך:
למרוח מעל כל עלה ב-1/6 מהמילוי.
לחתוך למשולשים (בערך כל עיגול ל-12 משולשים),
לגלגל מהחלק הרחב לחלק הצר.
לאפות בחום של 175 מעלות.
מוכן מהר מאוד.
דורש 2 תבניות.


תגיות: ביציםחומץמרגרינהקמחרוגלךשמנת חמוצה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית