cupCakes

חפש מתכון

חפש








רוגעלך מלוחים

רוגעלך מלוחים

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: מתאבניםרוגעלך

רוגעלך מלוחים למנת פתיחה או סתם לנשנש

(כ48 רוגלך)

3 כוסות קמח תופח
200 גר מרגרינה
1 אשל או שמנת
200 גר גבינה בולגרית
200 גר גבינת "גלעד" (מסוג קשקבל)

לגרד הגבינות ולערבב הכל יחד.
לעשות כדור ולשים במקרר לשעה.
לחתוך ל4 חלקים, כל חלק לפרוס לעלה ולחתוך ל12 משולשים.
לגלגל כל משולש מהחלק העבה לקודקוד ולמרוח בביצה.
לשים בתנור לחום של 180 מעלות.


תגיות: גבינה בולגריתגבינת קשקבליוגורטמרגרינהקמח תופחרוגלךשמנת חמוצה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית