חפש מתכון
שולח המתכון: שרה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
מתכוני שבועות
, עוגות מיוחדות
עוגת קרמבו מעולה, מתאימה לתבנית 50X20
בצק:
כוס מים
3 כפות קקאו
כוס סוכר
100 גר' שוקולד מריר
להביא לרתיחה.
להוסיף 1 יח' מרגרינה.
כשיתקרר להוסיף צהוב של ביצה
ו- 1 וחצי כוסות קמח תופח.
לאפות כ-20 דקות.
קרם:
6 חלבונים להקציף עם
כוס סוכר
ו-1 פודינג וניל.
לשים הקרם על הבצק כשהוא חם ולאפות עוד 10 דקות
עד לקבלת גוון צהבהב.
להוציא מהתנור ולפרוס לריבועים ולהשאיר בתבנית (או להעביר לגביעי נייר (מנג'טות)).
זיגוג:
5 כפות קקאו
7 כפות סוכר
6 כפות מים
100 גר' שוקולד מריר
להמיס החומרים על האש-
להוסיף 1/2 חב' מרגרינה ולערבב.
לשפוך על הריבועים שהתקררו.
תגיות:
ביצים,
מרגרינה,
עוגות,
פודינג וניל,
קמח תופח,
קקאו,
שוקולד מריר,