cupCakes

חפש מתכון

חפש








עוגת פרג עם שוקולד

עוגת פרג עם שוקולד

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עוגות יבשות

עוגה יבשה עם פרג וציפוי שוקולד

1 וחצי חבילות מרגרינה
1 וחצי חבילת קמח תופח קטנה (של 350 גר').
1 ו-3/4 כוסות סוכר
6 חלמונים
חצי כוס חלב
1/4 כוס קוניאק
200 גר' פרג

לערבב הכל
להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר.
להוסיף לתערובת ולערבב בזהירות.
לשים בתנור לחום של 180 מעלות חצי שעה.

כשזה מתקרר להמיס:

75 גר' שוקולד מריר
50 גר' מרגרינה
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
3 כפות חלב

כשהעוגה מתקררת לשים ממעל.


תגיות: ביציםחלבמרגרינהעוגותפרגקוניאקקמח תופחקקאושוקולדשוקולד מריר

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית