butter

חפש מתכון

חפש








עוגת דובדבנים עם שוקולד לבן

עוגת דובדבנים עם שוקולד לבן

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עוגות פירותעוגות שוקולדשוקולד

עוגת דודבנים יפהפייה עם ציפוי ושוקולד לבן מעל. ניתן להשתמש בקיווי במקום דובדבנים

בצק:
100 גר' חמאה
1 כף חלב
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 וחצי כוסות קמח תופח.
לערבב ולשים בתבנית עגולה משומנת עם דפנות, ולדקור את הבצק.
לאפות בטמפרטורה 180 מעלות כ-25 דקות.
על הבצק, כשהוא כבר קר לשים את הדובדבנים בלי חרצנים, עם קצת מיץ.
קרם:
200 גר' שוקולד לבן להמיס עם 2 כפיות מים. (לא להרתיח)
1 כפית תמצית וניל או ליקר או ברנדי
1 חלמון.

להקציף שמנת מתוקה, להוסיף תערובת השוקולד, וכל זה לשים על הדובדבנים.

אפשר במקום דובדבנים לשים קיווי.


תגיות: ביציםברנדידובדבניםונילחלבחמאהליקרעוגותקיוויקמח תופחשוקולדשוקולד לבןשמנת מתוקה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית