sushi

חפש מתכון

חפש








בצק פריך לרוגלעך ועוד

בצק פריך לרוגלעך ועוד

שולח המתכון: פניה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: בצקים למילוי

בצק פריך לא מתוק למילויים שונים. מומלץ לרוגלעך.

בצק:
1 מרגרינה
1 חלמון
1/2 קופסאת שמנת חמוצה
קמח רגיל

הבצק צריך להיות מאוד רך.
לחלק ל-2 ולשים ללילה למקרר.
למחרת לרדד, למרוח ריבה ואגוזים ולגלגל לרוגלעך.
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות. כשמתקרר לפזר מלמעלה אבקת סוכר.


תגיות: ביציםבצקמרגרינהקמחרוגלךשמנת חמוצה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית