icecream

חפש מתכון

חפש








עוגיות יבשות עם תמרים

עוגיות יבשות עם תמרים

שולח המתכון: אמא של טלי
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עוגיות יבשות

מתכון עוגיות תמרים

קילו קמח רגיל
2 מרגרינה
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 אבקת אפיה
2 סוכר-וניל
כוס מים

לעשות בצק, לחלק ל-10 חלקים.
לרדד כל חלק ולפתוח לעלה.
למרוח על כל עלה ממרח תמרים (סכ"ה 2 חבילות ממרח תמרים)
לשים מעל אגוזים או שומשום, או מה שמתחשק,
לגלגל כל עלה לרולדה.
לסמן לפרוסות ולאפות בתנור לחום של 160-180 מעלות.
לחתוך לפרוסות כשזה עדיין חם.
כשמתקרר לפזר מעל- אבקת סוכר.


תגיות: אבקת אפיהאבקת סוכרמרגרינהסוכר ונילעוגיותקמחשמן

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית