Egrols

חפש מתכון

חפש








פשטידת בצל וגבינה

פשטידת בצל וגבינה

שולח המתכון: מרה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: מתכוני שבועותפשטידות

פשטידה עם בצל וגבינת קשקבל

4 בצלים- לחתוך לעיגולים
4 ביצים, להקציף ביד
1 כוס מים
1 כוס שמן
250 גר' קשקבל מגורד
1 ו-1/3 כף מרק עוף
2 ו-1/4 כוס קמח תופח
שמיר
פלפל
מלח

לערבב הכול.
לשים בתנור לחום של 180 מעלות ל- 50-60 דקות.


תגיות: ביציםבצליםגבינת קשקבלמרק עוףפשטידותקמח תופחשמירשמן

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית