brokenEgg

חפש מתכון

חפש








עוגיות (לחם מתוק)

עוגיות (לחם מתוק)

שולח המתכון: אנה.ק
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עוגיות יבשות

עוגיות לארוחה חלבית או סתם לאירוח בבית.

200 גר' מרגרינה- למיקרו ל0.5 דקה עד דקה.
2 ביצים
כוס סוכר (200 גר')
2 סוכר-וניל
רום
400 גר' קמח תופח (3 כוסות)

לערבב הכול.
להוסיף צימוקים (לא חובה),
70 גר' שקדים
ו-70 גר' אגוזים
חתוכים לחתיכות קטנות.
לערבב.
לשים הכול בתבנית גדולה על נייר אפייה ולשטח לשכבה אחידה.
לאפות בחום של 200 מעלות.
לחתוך לעוגיות כשזה חם.


תגיות: אגוזיםביציםלחםמרגרינהסוכר ונילעוגיותצימוקיםקמח תופחרוםשקדים

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית