fruits

חפש מתכון

חפש








אורז פרסי

אורז פרסי

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: אורזתפוחי אדמה

תבשיל אורז ותפוח אדמה

להשרות את האורז עם מלח בישול במים.
להרתיח מים בסיר, להביא לרתיחה, לחכות 2-3 דקות לסנן.
בסיר נקי ויבש לשים 1/2 כוס שמן + חצי כוס מים ולחלק לחצי.
בתחתית הסיר לשים עיגולי בצל ועיגולי תפוח אדמה. לשים על זה את האורז, לחורר במזלג, לכסות במגבת נקיה ומעל לסגור עם המכסה.
לשים על אש גבוהה כ2 דקות, להרתיח ולהוסיף את שאר השמן והמים ששמרת.
לסגור לעוד כ10 דקות.


תגיות: אורזבצליםשמןתפוחי אדמה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית