chocolateCake

חפש מתכון

חפש








קציצות עוף עם אפונה

קציצות עוף עם אפונה

שולח המתכון: רינת
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: עוףקציצות

קציצות עוף עם הרבה אפונה, ללקק את האצבעות

רכיבים:
1 קילו חזה עוף טרי טחון (לא קפוא)
1 פטרוזיליה (צרור)
2 בצלים
כפית שטוחה של מלח
רבע כפית פלפל שחור
מעט שמן
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה
2 שקיות של אפונה ירוקה קפואה (אפשר של סנפרוסט או של חברה אחרת)
מעט מלח גס
כורכום
כף אבקת מרק עוף (לא חובה)

לשים בקערה את העוף,
לקצוץ פטרוזיליה ו1 בצל שלם לקצוץ טוב, ולהוסיף לעוף.
להוסיף ביצה, 1 כף שמן (לא חובה), פירורי לחם, מלח ופלפל שחור.
לערבב טוב, לכסות בניילון נצמד ולשים למקרר למשך שעה
כדי שהעוף יספוג את כל הטעמים.
לפרוס את הבצל שנותר לעיגולים עבים, לשים בתחתית הסיר ולטגן באש בינונית.
לשים 2 כוסות מים רותחים ואת האפונה כמו שהיא (קפואה).
להוסיף טיפה מלח גס, כורכום, פלפל שחור ואבקת מרק עוף.
ליצור עגולים קטנים מהתערובת של העוף ולשים מעל הבצל בתוך הסיר.
להוסיף טיפה מים שיכסו את הקציצות.
לבשל עד שהקציצות מוכנות (בערך חצי שעה).
אפשר לחתוך באמצע ולראות שהבשר מוכן וגם לטעום קצת.
כל פעם לערבב, לטעום כשמוכן ולהוסיף תבלינים לפי הטעם.


תגיות: אפונהביציםבצליםכורכוםמרק עוףעוףפטרוזיליהפירורי לחםשמן

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית