cupCakes

חפש מתכון

חפש








כנפיים נוסח סין

כנפיים נוסח סין

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: אסייתיעוף

כנפיים ברוטב חמוץ מתוק ללקק את האצבעות

500 גר' כנפי עוף מנוקות היטב וחתוכות לחצאים או צלעות עגל.

רוטב:
2 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ הדרים
כף ליקר שרי ברנדי
2 כפות אבקת מרק עוף + 1/2 כוס מים חמים
2 כפות סוכר
5-6 שיני שום כתושות
קורט מלח ופלפל

מכינים תערובת מכל מצרכי הרוטב ויוצקים על כנפי העוף ומשהים במקרר 4-6 שעות.
מעבירים את הכנפיים לכלי חסין חום ואופים בתנור חם במשך כשעה.
מדי פעם יוצקים מהרוטב על הכנפיים.


תגיות: דבשחומץ הדריםכנפייםליקרמרק עוףעוףרוטב סויהשום

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית