franceToast

חפש מתכון

חפש








נתחי חזה עוף בבלילה

נתחי חזה עוף בבלילה

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: אסייתיהודועוף

פרוסות חזה עוף בבלילה בסגנון סיני

250 גרם חזה עוף או הודו או 5-6 דגי סול.
אם מכינים את הדגים אז משאירים אותם ב1 ליטר מים + 2-3 כפות מיץ לימון כשהדג קפוא ל10-15 דקות. מוציאים את הדג כשהוא עוד קפוא חותכים באלכסון לרצועות.

רוטב:
כף ליקר שרי
2 כפות רוטב סויה
כפית ג'ינג'ר
שן שום כתושה
מעט מלח

אם מכינים עוף או הודו, יש להשרות ללילה שלם.
אם מכינים דג, יש להשרות ל1/2 שעה.

בלילה:
ביצה מוקצפת + 1-2 חלמונים
4 כפות קורנפלור

שמן לטיגון עמוק.

בוחשים את כל מצרכי הרוטב. חותכים את העוף לרצועות ארוכות כ-3 ס"מ וברוחב 1/2 ס"מ ומשהים ברוטב לשעתיים. בוללים את מצרכי הבלילה וטובלים את נתחי העוף בבלילת הבצק. מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום בהיר. מוציאים ומניחים על מגבת נייר.


תגיות: ביציםהודוזנגווילליקרעוףקורנפלוררוטב סויהשום

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית