orangeSoup

חפש מתכון

חפש








אגרולים

אגרולים

שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: אסייתיבצק פילועוף

מתכון לאגרולים עם המון ירקות ובשר עוף

מצרכים להכנת הבצק:
כוס קמח רגיל
1/2 כפית מלח
2-3 ביצים
1 ו-1/4 כוסות מים
כפית שמן

שמן לטיגון

הכנת הבצק:
מכינים תערובת לא דלילה מידיי ומשהים ל10 דקות.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים עלים.

מצרכים להכנת המילוי:
1/2 כוס סלרי אמריקאי
1/2 כוס נבטים סיניים
1/2 כוס כרוב חתוך דק
1/4 כוס פטריות פרוסות
2 גזרים
2 בצלים ירוקים קצוצים
100 גרם בשר עוף מבושל או נקניק מעושן (אפשרות)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1/4 כפית זנגוויל
קורט סוכר
כפית אבקת מרק עוף
חלבון ביצה או כף קמח מדוללת ב1/3 כוס מים - להדבקת העלים.

שמן לטיגון חצי עמוק
(גובה השמן כ1-2 סמ', לא עמוק יותר אחרת עלול להתפורר.)

הכנת המילוי:
חותכים את כל הירקות לאטריות דקות. מטבלים את הירקות על פי הטעם.מניחים 2 כפות מהמילוי על כל עלה, מגלגלים תחילה את הצדדים, ואחר כך את המרכז. מדביקים את קצה האגרול בעזרת חלבון או קמח ומים.מחממים במחבט שמן חצי עמוק, מטגנים עד להזהבה יפה.
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק או עם רוטב סויה.


תגיות: אגרוליםביציםבצל ירוקבצקגזריםזנגווילכרובמרק עוףנבטיםסלריעוףפטריותקמחשמן

מתכונים דומים:

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית