franceToast

חפש מתכון

חפש








ירקות בחומץ

ירקות בחומץ

שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: סלטים

סלט ירקות מבושלים בטעם חמצמץ

מתאים לירקות קשים:
כרובית, פלפל אדום, גזר, בצל, סלרי וקולרבי, עלי כרוב

מרינדה:
חצי ליטר חומץ
רבע ליטר מים
1 כף סוכר
3 כפות מלח

להרתיח את המרינדה, עם ההרתחה להוסיף עלי דפנה ופלפל אנגלי.
כשמורידים מהאש, מוסיפים שום ושופכים הרוטב, כשהוא עדיין חם, על הירקות.
כשיתקרר לשים פרוסה עבה של לחם שחור.
להשאיר כך ל-3-4 ימים. (לא צריך במקרר).
להוציא הלחם, לסגור המכסה ולשים במקרר.


תגיות: בצליםגזריםגמבותחומץכרובכרוביתסלריקולורבי

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית