fruits

חפש מתכון

חפש








גפילטע פיש

גפילטע פיש

שולח המתכון: נימה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: דגיםמתכוני פסחמתכוני ראש השנה

מתכון גפילתע פיש לארוחות חג

ל-1 קילו דג קרפיון (בחנות כשהוא לא מנוקה):
1 גזר
2 בצלים קטנים (און אחד גדול)
1 ביצה
רבע סלק
קמח מצה (או לחם לבן רטוב וסחוט)

להשאיר ל-10 דק', ולראות אם צריך להוסיף עוד קמח או לחם.
להוסיף מלח, פלפל וכפית סוכר.
שמים בסיר פרוסות סלק שלם, מים, דגים, גזרים שלמים (שאחר-כך לקישוט חותכים לפרוסות).
כשהמים רותחים להוסיף מלח, פלפל וסוכר (2-3 כפיות).
אחרי 20 דקות לטעום ולהמשיך לבשל כ-שעה וחצי.
לתת לדג להתקרר בתוך הסיר.
להוציא בזהירות ולשים בצלחת הגשה עם חתיכת גזר ממעל.


תגיות: ביציםבצליםגזריםגפילטע פישדגדג קרפיוןלחםסלקקמח מצה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית