Empanados

חפש מתכון

חפש








דג סלמון ברוטב ג'ינג'ר

דג סלמון ברוטב ג'ינג'ר

שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: דגים

דג סלומון אפוי בסגנון אסייתי

5 פרוסות גדולות של סלמון.

רוטב:
2-3 גזרים חתוכים לגפרורים או לגרד בפומפיה
6 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
2 כפות ג'ינג'ר חתוך דק (ראש קטן חתוך)
6 שיני שום חתוכים דק

שמים את כל הרוטב על התבנית, ועל זה את הדג.

רוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כפית מיץ לימון
פלפל גרוס גס.

לערבב ולשים על הדג.
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור מחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ20 דקות.


תגיות: גזריםדגדג סלמוןזנגוויליין לבןמיץ לימוןסלרירוטברוטב סויהשוםשמן זית

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית