colorCookies

חפש מתכון

חפש








עוגת שמנת

עוגת שמנת

שולח המתכון: צילה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות: מתכוני שבועותעוגות קרם

עוגת שמנת מעולה עם פירורי בצק מתוקים מעל הקרם, מומלצת מאוד

בצק:
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 ורבע מרגרינה
3 סוכר וניל
יין
3 כוסות קמח תופח.

3/4 מהבצק שמים בתבנית פיירקס.
רבע שמים בתבנית אחרת. (משטחים מאוד).
ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהבצק נראה מוכן.
(אם מכינים העוגה לא הרבה זמן מראש, מומלץ, לאחר האפייה, להרטיב את 3/4 מהבצק בחלב)
אחרי שרבע מהבצק אפוי, מפוררים אותו.

קרם:
3 שמנת חמוצה רגילה
3 סוכר וניל
1 ביצה
1/2 כוס סוכר

לערבב ביד ולשים במקרר עד שאופים את העוגה.
כש3/4 מהבצק קר, והקרם עמד במקרר זמן מה, שמים הקרם על העוגה.
מלמעלה- מפזרים את פירורי הבצק. (1/4 הבצק שנותר.)


תגיות: ביציםוניליין לבןמרגרינהעוגותקמח תופחשמנת חמוצה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית