Empanados

חפש מתכון

חפש








עוגת נפולאון

עוגת נפולאון

שולח המתכון: אילנה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: מתכוני שבועותעוגות מיוחדותעוגות קרם

עוגת קרם נפולאון מצויינת

בצק:
1 קילו קמח
3 חבילות מרגרינה
1 כפית מלח
2 כוסות מי סודה קרים

לערבב הכל חוץ מ2 חבילות מרגרינה וללוש.
לחלק ל4 חלקים, לחלק מרגרינה אחת מתוך השניים ל4 חלקים, על כל עלה של בצק למרוח רבע מרגרינה.
לקפל כמו מעטפה ולשים למקרר לשעה.
אחרי שעה מרדדים כל עלה וחוזרים על התהליך עם המרגרינה השנייה שהשארנו בצד.
עוד הפעם משאירים במקרר.
כל עלה לרדד לעלה דק ולאפות לחוד.

קרם:
1 ליטר חלב
1 פודינג לבישול
1 חלמון (צהוב של ביצה)
1 כוס סוכר
1 חבילת מרגרינה

להרתיח הכל חוץ מהמרגרינה, וכשמכבים להוסיף את חבילת המרגרינה.

הכנת העוגה:
מכינים ארבע שכבות כשכל שכבה נראית כך:
שכבת עלה
1/4 משכבת הקרם.

או:

מכינים שלוש שכבות כשכל שכבה נראית כך:
שכבת עלה
1/3 שכבת הקרם
ואת העלה הרביעי מפוררים ומפזרים מלמעלה.

מומלץ להגיש את העוגה לאחר 4-5 ימים מיום ההכנה.


תגיות: ביציםחלבמרגרינהסודה לשתיהעוגותקמח

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית