orangeSoup

חפש מתכון

חפש








פרשמק

פרשמק

שולח המתכון: שרה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: דגים

סלט דג מלוח

2 דגים מלוחים (הרינג) בלי ראש וזנב אך עם עור.
להחזיק כ-שעתיים במים ולהחליף מים מדי פעם.
לנקות מעור ועצמות, ולטחון.
להוסיף 1 בצל, 1 תפוחי-אדמה, 1 פרוסת לחם לבן, מיץ לימון, כ-1/4 כפית סוכר, כחצי קופסת שמנת חמוצה, לטעום ולהוסיף מה שחסר.


תגיות: בצליםדגדג מלוחלחםמיץ לימוןשמנת חמוצהתפוחי אדמה

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית