icecream

חפש מתכון

חפש








דג מלוח בחומץ

דג מלוח בחומץ

שולח המתכון: דורה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: דגיםעצלנים

מתכון דג מלוח במרינדה חמוצה

4 דגי הרינג (קשה)
להוריד ראש ולכלוך, לשים במים לכ- שעתיים (להחליף מים כל שעה).
לחתוך לפרוסות דג מלוח ובצל.
לשים שכבות של דג-מלוח ובצל בצנצנת (עם מכסה).

חומרים למרינדה:
3 כוסות מים
קצת מלח
1 כוס חומץ
עלי דפנה
פלפל אנגלי
1 כפית סוכר

להרתיח את המרינדה, וכשזה קר לשפוך על הדג ולמקרר (עם מכסה).
למחרת לטעום את המיץ ואם חסר חומץ- להוסיף בלי רתיחה.


תגיות: בצליםדגדג מלוחחומץעלי דפנהפלפל אנגלי

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית